Ustaw Gostynińskie Centrum Edukacyjne jako stronę startowąDodaj stronę Gostynińskiego Centrum Edukacyjnego do stron ulubionych

WYSZUKIWARKA

Szukaj w:

Zobacz również:

GŁÓWNE MENU

Wiadomości:

Informacje:

Programy edukacyjne

Plan lekcji:

Nasze galerie:

[ więcej... ]



O stronie:


Webmaster

Statystyka serwisu

Administrowanie serwisem

Podziękowania dla firmy
PLOCMAN
za udostępnienie serwera

Przedmiotowy System Oceniania

 

PRZEDMIOTY OGÓLNE

język polski (doc 85 KB)

język angielski (doc 59 KB)

język niemiecki (doc 98 KB)

historia (doc 98 KB)

wiedza o społeczeństwie (doc 98 KB)

matematyka TECHNKUM (doc 85 KB)

matematyka ZSZ (doc 85 KB)

fizyka ZAKRES PODSTAWOWY (doc 85 KB)

fizyka ZAKRES ROZSZERZONY (doc 85 KB)

fizyka LICEUM DLA DOROSŁYCH (doc 85 KB)

chemia i biologia (doc 85 KB)

geografia (doc 85 KB)

informatyka 1 (doc 85 KB)

informatyka 2 (doc 85 KB)

religia 1 (pdf 264 KB)

religia 2 (doc 85 KB)

wychowanie fizyczne (doc 74 KB)

 

PRZEDMIOTY ZAWODOWE

TECHNIKUM

DANUTA ADAMSKA

podstawy przedsiębiorczości (doc 85 KB)

Inne przedmioty zawodowe (doc 85 KB)

MONIKA BARANOWSKA

marketing kl. II, III (doc 85 KB)

obsługa informatyczna w hotelarstwie kl. IV (doc 85 KB)

organizacja pracy w hotelarstwie kl. IV (doc 85 KB)

przedsiębiorstwo gastronomiczne kl. IV (doc 85 KB)

symulacyjna firma handlowa kl. III (doc 85 KB)

towar jako przedmiot handlu kl II (doc 85 KB)

URSZULA CICHORACKA

przedmioty grupy gastronomicznej (doc 85 KB)

szczegółowe kryteria oceniania j.w. (doc 85 KB)

EWA DURKA

przedmioty grupy budowlanej (doc 85 KB)

AGNIESZKA FIGASZEWSKA

podstawy przedsiębiorczości (doc 85 KB)

WOJCIECH KIEŁBASA

przepisy ruchu drogowego (doc 85 KB)

BOGUMIŁA ŁOŚ

przedmioty grupy budowlanej (doc 85 KB)

URSZULA WASIELEWSKA

usługi gastronomiczne kl III (doc 85 KB)

działalność gospodarcza w gastronomii kl II (doc 85 KB)

działalność gospodarcza w gastronomii kl III (doc 85 KB)

technologia gastronomiczna z towaroznawstwem kl III (doc 85 KB)

technologia gastronomiczna z towaroznawstwem kl II (doc 85 KB)

wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii kl I (doc 85 KB)

wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii kl I| (doc 85 KB)

zasady żywienia kl II (doc 85 KB)

zasady żywienia kl III (doc 85 KB)

 

ZASADNICZA SZKOŁA ZAWODOWA

DANUTA ADAMSKA

podstawy przedsiębiorczości (doc 85 KB)

Inne przedmioty zawodowe (doc 85 KB)

BOGDAN LEWANDOWSKI

technologia napraw zespołów i podzespołów mechanicznych pojazdów samochodowych kl. I (doc 85 KB)

technologia napraw zespołów i podzespołów mechanicznych pojazdów samochodowych kl. II (doc 85 KB)

technologia napraw zespołów i podzespołów mechanicznych pojazdów samochodowych kl. III (doc 85 KB)

przepisy ruchu drogowego w zakresie kat. B kl. II (doc 85 KB)

BOGUMIŁA ŁOŚ

przedmioty grupy budowlanej (doc 85 KB)

EWA DURKA

przedmioty grupy budowlanej (doc 85 KB)

MONIKA BARANOWSKA

obsługa klienta kl. II (doc 85 KB)

przedsiębiorca w handlu kl. II (doc 85 KB)

URSZULA CICHORACKA

przedmioty grupy gastronomicznej (doc 85 KB)

szczegółowe kryteria oceniania j.w. (doc 85 KB)

 

ZAJĘCIA PRAKTYCZNE

zajęcia praktyczne. (doc 85 KB)

na poczatek strony


Dodano przez: Webmaster Ostatnia modyfikacja: 2017.06.27 - 11:58

Copyright © GCE BŁ 2005. Ostatnia modyfikacja: 2017.12.14 - 22:50


[strona główna] | [programy edukacyjne] | [wiadomości szkolne] | [wiadomości sportowe] | [wiadomości samorządu] | [WDN] | [ODiDZ] | [CKP] | [internat] | [rekrutacja] | [egzaminy] | [komunikaty]