WYSZUKIWARKA

Szukaj w:
wiadomości szkolne

Zobacz również:

[więcej...]

GŁÓWNE MENU

Wiadomości:

Informacje:

Programy edukacyjne

Plan lekcji:

Nasze galerie:

[ więcej... ]



O stronie:


Webmaster

Statystyka serwisu

Administrowanie serwisem

Podziękowania dla firmy
PLOCMAN
za udostępnienie serwera


Wydrukuj

[ Wykaz tematów działu ]

Uczniowie GCE wyróżnieni w Wojewódzkim Konkursie Kulinarnym

W dniu 24 października 2019 roku uczniowie IV klasy Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych – Natalia Łąpieś i Patryk Krysztofiak reprezentowali Gostynińskie Centrum Edukacyjne w Konkursie Kulinarnym na potrawę regionalną w ramach Wojewódzkiego Projektu: Polska – Europa - Świat-przyszłością młodzieży. Potrawa kuchni francuskiej – udka z gęsi nadziewane foie gras czyli pasztetem z gęsich wątróbek otulone beszamelem i galaretką z czerwonego wina zdobyła wyróżnienie. Warto dodać, ze proces gotowania takiej wykwintnej potrawy został zarejestrowany w formie krótkiego filmu, który można obejrzeć na naszej stronie.

Gratulujemy młodzieży i mgr Urszuli Cichorackiej

Na początek strony


Dodano przez: B.Ł. Ostatnia modyfikacja: 2019-11-11 17:43:08

Copyright © GCE BŁ 2005. Ostatnia modyfikacja: 2019.12.08 - 14:16


[strona główna] | [programy edukacyjne] | [wiadomości szkolne] | [wiadomości sportowe] | [wiadomości samorządu] | [WDN] | [ODiDZ] | [CKP] | [internat] | [rekrutacja] | [egzaminy] | [komunikaty]